GASTROENETEROLOGIJA

Zacelite črevesje, zacelite življenje.
ZAGOTOVITE SI MATIČNE CELICE PRAVOČASNO
Vpišite se v čakalno vrsto
Brez operacije
Hitrejše okrevanje
Terapije izvajajo specialisti

Odkrijte moč matičnih celic za trajno olajšanje

Kronične vnetne bolezni prebavil so pomembno področje, kjer lahko zdravljenje z mezenhimskimi matičnimi celicami (MSC) prinese velike koristi. Te celice imajo edinstveno sposobnost pomagati telesu pri obvladovanju vnetnih procesov in spodbujati regeneracijo poškodovanega tkiva.

Za primer lahko vzamemo posameznike, ki trpijo za vnetno črevesno boleznijo, kot je Crohnova bolezen, lahko MSC pomagajo zmanjšati vnetje v črevesju in pospešiti celjenje razjed. Podobno lahko pri ljudeh z ulceroznim kolitisom MSC pomagajo pri obnavljanju poškodovanega črevesnega tkiva, kar lahko zmanjša simptome bolezni, kot so krvavitve, driska in bolečine.

CELIČNE TERAPIJE

Te pozitivne učinke zdravljenja z MSC potrjujejo številne znanstvene študije, ki so pokazale izboljšanje tako kliničnih kot laboratorijskih parametrov pri bolnikih s kroničnimi vnetnimi boleznimi prebavil. To odpira nove možnosti zdravljenja za paciente, ki se borijo s temi boleznimi, in lahko pripomore k boljšemu obvladovanju njihovih simptomov ter izboljša njihovo kakovost življenja.
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

ZNANSTVENA PODLAGA MSC

MSC so multipotentne celice, ki se lahko diferencirajo v mezodermalne celične linije, kot so adipociti, osteociti in hondrociti. MSC so bile sprva izolirane iz kostnega mozga, vendar je danes znano, da se nahajajo v skoraj vseh tkivih (npr. v maščobnem tkivu, popkovnici …). MSC imajo sposobnost migracije na mesto poškodbe v telesu, kjer se lahko diferencirajo in nadomestijo poškodovane celice ter spodbudijo regeneracijo tkiva. Poleg tega imajo sposobnost parakrine signalizacije in komunikacije med celicami z izločanjem različnih topnih dejavnikov in zunajceličnih veziklov. V vnetnem okolju delujejo imunomodulatorno na različne celice prirojenega in pridobljenega imunskega sistema, kar je ena izmed njihovih glavnih lastnosti, ki se izkorišča v terapevtske namene.

Uporabljamo jih lahko za lokalno regeneracijo tkiva ali izkoristimo njihovo sistemsko delovanje.

V GaiaCellu pripravljamo celične pripravke najvišje stopnje kakovosti.

TO NI PRP ZDRAVLJENJE

Pomembno je vedeti, da PRP zdravljenje ni enako naši terapiji. Pri PRP zdravljenju se uporabijo le 1 do 3 matične celice, medtem ko se pri naši terapiji uporabi dozirana količina v vrednosti 15 do 20 milijonov matičnih celic.
STOPITE V STIK Z NAMI

Ste zdravnik ali strokovnjak?

Podpora zdravnikom za pomoč bolnikom pri prejemanju napredne celične terapije. Interdisciplinarna ekipa strokovnjakov z bogatimi kliničnimi izkušnjami.
PREKLOPITE NA POGLED ZA STROKOVNJAKE

POTEK ZDRAVLJENJA

Hitro in enostavno do zdravljenja. Vaša prednost je hiter termin za pregled pri specialsitu , ki ga dobite že v enem tednu.
Izpolnite vprašalnik. Zdravniki vam bodo v najkrajšem možnem času odgovorili, ali ste primeren kandidat za izbrano terapijo.
IZPOLNITEV VPRAŠALNIKA
PRVI PREGLED ŽE V ENEM TEDNU
ZAČETEK ZDRAVLJENJA
ODDAJTE VPRAŠALNIK

Kaj so matične celice in zakaj so pomembne?

Matične celice so posebne celice v telesu, ki imajo sposobnost se razviti v različne tipe celic, ki lahko zdravijo poškodovana tkiva. Uporabljamo jih v medicini za zdravljenje različnih bolezni in poškodb ter za raziskovanje osnovnih mehanizmov razvoja in bolezni.
VEČ O CELIČNI TERAPIJI

ALI SEM PRIMEREN KANDIDAT?

NISTE PREPRIČANI ALI VAM MATIČNE CELICE LAHKO POMAGAJO?

Pošljite vprašenje in mi vam bomo odgovorili:
  • če je vaše zdravstveno stanje mogoče ozdraviti z matičnimi celicami
  • kako je potrebno zdraviti vašo težavo
  • kakšne rezultate lahko pričakujete
VPRAŠAJTE NAŠE ZDRAVNIKE

GAIACELL, biotehnološko podjetje

GaiaCell smo biotehnološko podjetje, specializirano za varne in učinkovite celične terapije v ortopediji, hematoonkologiji, pulmologiji in na drugih terapevtskih področjih. Naši visokotehnološki laboratoriji s certifikatom GMP in raziskovalni center zagotavljajo najvišjo kakovost in inovacije. Ponujamo tudi pogodbeni razvoj in proizvodnjo (CDMO), s čimer zagotavljamo vrhunsko izvedbo projektov.

VEČ O NAS

Izvedite več

Form slo

Vaši podatki:

Katera terapevtska področja vas zanimajo?

Vaša starost?

Vaše zdravstvene težave

(bolj potrobno opišite vaše težave, zgodovino zdravljenja, itd...)

crossmenu