PULMOLOGIJA

Vaša rešitev zdravljenja resnih pljučnih bolezni
ZAGOTOVITE SI MATIČNE CELICE PRAVOČASNO
Vpišite se v čakalno vrsto
Brez operacije
Hitrejše okrevanje
Terapije izvajajo specialisti

VAŠA POT DO ZDRAVLJENJA PLJUČNIH BOLEZNI

Akutne vnetne bolezni, kot je pljučnica, ali kronične fibrozne bolezni, kot je pljučna fibroza, predstavljajo resne zdravstvene izzive, ki lahko povzročijo veliko trpljenja. Te bolezni ne samo, da ogrožajo zdravje, ampak lahko močno vplivajo na kakovost življenja posameznikov in njihovih družin. V takšnih trenutkih je ključnega pomena, da imamo dostop do naprednih zdravstvenih rešitev, ki lahko olajšajo bolečino in pospešijo okrevanje.

Na srečo naše mezenhimske matične celice (MSC) prinašajo upanje tistim, ki se borijo z resnimi pljučnimi boleznimi. MSC so večnamenske celice z izjemno sposobnostjo, da se transformirajo v različne vrste celic in pomagajo telesu pri obnovi poškodovanega tkiva. To je še posebej pomembno pri obnovi pljuč, ki so bila poškodovana zaradi vnetja ali fibroze.

V času pandemije COVID-19 smo bili priča številnim primerom, kjer so bolniki, okuženi z virusom, doživeli hudo dihalno stisko. Nekateri so se znašli v tako resnem stanju, da so potrebovali mehansko ventilacijo za preživetje. Dolgotrajne posledice takšne bolezni na pljuča so lahko izjemno škodljive, a uporaba matičnih celic je pokazala obetavne rezultate pri obnavljanju pljučnega tkiva in zmanjševanju potrebe po ventilatorju.

Zgodbe primerov bolnikov, ki so po hudem boju z COVID-19 in pljučno fibrozo doživeli dramatično izboljšanje po zdravljenju z matičnimi celicami, so živi dokazi o moči te terapije. Bolniki, ki so nekoč mislili, da ne bodo nikoli več mogli normalno dihati, zdaj uživajo v aktivnem življenju s svojimi vnuki.

Obstaja upanje

Za vse, ki se soočate z negotovostjo zaradi zdravja vaših pljuč ali pljuč ljubljene osebe, je pomembno vedeti, da rešitve obstajajo. Zdravljenje z mezenhimskimi matičnimi celicami odpira nova vrata v svetu medicine in prinaša upanje za boljše zdravljenje pljučnih bolezni. MSC lahko pomagajo pri zdravljenju resnih pljučnih bolezni. To je velik korak naprej v svetu medicine in nekaj, kar bi morali vsi poznati.
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

ZNANSTVENA PODLAGA MSC

MSC so multipotentne celice, ki se lahko diferencirajo v mezodermalne celične linije, kot so adipociti, osteociti in hondrociti. MSC so bile sprva izolirane iz kostnega mozga, vendar je danes znano, da se nahajajo v skoraj vseh tkivih (npr. v maščobnem tkivu, popkovnici …). MSC imajo sposobnost migracije na mesto poškodbe v telesu, kjer se lahko diferencirajo in nadomestijo poškodovane celice ter spodbudijo regeneracijo tkiva. Poleg tega imajo sposobnost parakrine signalizacije in komunikacije med celicami z izločanjem različnih topnih dejavnikov in zunajceličnih veziklov. V vnetnem okolju delujejo imunomodulatorno na različne celice prirojenega in pridobljenega imunskega sistema, kar je ena izmed njihovih glavnih lastnosti, ki se izkorišča v terapevtske namene.

Uporabljamo jih lahko za lokalno regeneracijo tkiva ali izkoristimo njihovo sistemsko delovanje.

V GaiaCellu pripravljamo celične pripravke najvišje stopnje kakovosti.

TO NI PRP ZDRAVLJENJE

Pomembno je vedeti, da PRP zdravljenje ni enako naši terapiji. Pri PRP zdravljenju se uporabijo le 1 do 3 matične celice, medtem ko se pri naši terapiji uporabi dozirana količina v vrednosti 15 do 20 milijonov matičnih celic.
STOPITE V STIK Z NAMI

Ste zdravnik ali strokovnjak?

Podpora zdravnikom za pomoč bolnikom pri prejemanju napredne celične terapije. Interdisciplinarna ekipa strokovnjakov z bogatimi kliničnimi izkušnjami.
PREKLOPITE NA POGLED ZA STROKOVNJAKE

POTEK ZDRAVLJENJA

Hitro in enostavno do zdravljenja. Vaša prednost je hiter termin za pregled pri specialsitu , ki ga dobite že v enem tednu.
Izpolnite vprašalnik. Zdravniki vam bodo v najkrajšem možnem času odgovorili, ali ste primeren kandidat za izbrano terapijo.
IZPOLNITEV VPRAŠALNIKA
PRVI PREGLED ŽE V ENEM TEDNU
ZAČETEK ZDRAVLJENJA
ODDAJTE VPRAŠALNIK

Kaj so matične celice in zakaj so pomembne?

Matične celice so posebne celice v telesu, ki imajo sposobnost se razviti v različne tipe celic, ki lahko zdravijo poškodovana tkiva. Uporabljamo jih v medicini za zdravljenje različnih bolezni in poškodb ter za raziskovanje osnovnih mehanizmov razvoja in bolezni.
VEČ O CELIČNI TERAPIJI

ALI SEM PRIMEREN KANDIDAT?

NISTE PREPRIČANI ALI VAM MATIČNE CELICE LAHKO POMAGAJO?

Pošljite vprašenje in mi vam bomo odgovorili:
  • če je vaše zdravstveno stanje mogoče ozdraviti z matičnimi celicami
  • kako je potrebno zdraviti vašo težavo
  • kakšne rezultate lahko pričakujete
VPRAŠAJTE NAŠE ZDRAVNIKE

GAIACELL, biotehnološko podjetje

GaiaCell smo biotehnološko podjetje, specializirano za varne in učinkovite celične terapije v ortopediji, hematoonkologiji, pulmologiji in na drugih terapevtskih področjih. Naši visokotehnološki laboratoriji s certifikatom GMP in raziskovalni center zagotavljajo najvišjo kakovost in inovacije. Ponujamo tudi pogodbeni razvoj in proizvodnjo (CDMO), s čimer zagotavljamo vrhunsko izvedbo projektov.

VEČ O NAS

Izvedite več

Form slo

Vaši podatki:

Katera terapevtska področja vas zanimajo?

Vaša starost?

Vaše zdravstvene težave

(bolj potrobno opišite vaše težave, zgodovino zdravljenja, itd...)

crossmenu